Rondvaart Utrecht, varen met een boot door grachten van Utrecht, een open sloep of een rondvaartboot.
Rondvaarten, boottochten in Utrecht en omgeving
Feestje ? huur een rondvaart of partyboot in Utrecht

Het hele jaar door kunt u rondvaren in Utrecht.

Een drankje en een hapje erbij en het ideale bedrijfsuitje of familiefeestje is geboren. Met een prive boot door de Utrechtse grachten kan bij Rederij Schuttevaer www.schuttevaer.com zij hebben schepen tot 80 personen en varen in Utrecht en de ruime omgeving. Ook kunt u een boot huren bij Rederij de Ster in Utrecht www.rederijdester.nl zij hebben schepen tot een maximaal aantal personen van 30. Kijk eens op de websites van 1 van beide rederijen voor leuke arrangementen en leuke combinatie`s met bevoorbeeld een museum of restaurant.

Bruiloften, vergaderingen, borrelboten of gewoon een gezellig feestje, huur dan een boot in Utrecht en aak er een party van.

Een boot huren kan vanaf 1 uur tot een hele dag, ook de opstapplaatsen zijn variabel, u kunt waarmogelijk dus opstappen waar u wilt. En uitstappen natuurlijk ook. Bestel ook warme hapjes of lekkere tapashapjes of heeft u liever koffie met gebak, alles is mogelijk bij Rederij Schuttevaer kunt u zelfs hele buffetten bestellen voor aan boord.

Tijdens de vaartocht vertelt de schipper wat er allemaal te zien is, mocht u de voorkeur hebben om gewoon een achtergrond muziekje te willen horen dan zetten wij een cd op of u kunt er natuurlijk zelf een meenemen en uw eigen muziek aan boord draaien. Live muziek kan ook aan boord, wanneer het niet een te groot orkest wordt natuurlijk.

Huur een boot en vaar door de grachten van Utrecht.

Uw gezelschap zal het zeker waarderen, zo`n boottocht door Utrecht.

Reacties

nasdaqim op 05-09-2019 07:40
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld