Rondvaart Utrecht, varen met een boot door grachten van Utrecht, een open sloep of een rondvaartboot.
Rondvaarten, boottochten in Utrecht en omgeving
Boottocht vanuit Utrecht naar Amelisweerd

Varen van Utrecht naar Amelisweerd

Vaar mee over de kronkelende rivier de Kromme Rijn van uit het centrum van Utrecht vertrekt de boot om 10:30 uur naar Rhijnauwen en de bossen van Amelisweerd. Na anderhalf uur bent u in Rhijnauwen en kunt u een pannenkoek gaan eten bij Theehuis Rhijnauwen of bij de Veldkeuken gaan lunchen. Na de lunch nog even lekker rond wandelen langs de bunkers en de forten van de Hollandse Waterlinie en genieten van alle (boederij)dieren, die hier lopen te grazen. De schipper vertelt onderweg wat er allemaal te zien is en wat u zeker niet mag missen.

Boot en schipper wachten op u tot 14:30 en dan vertrekt de boot weer richting Utrecht. Om 16:00 uur bent u weer terug in de Romeinse stad Utecht en heeft u niet alleen de bossen van Amelisweerd gezien met de ridderhofsteden, maar ook de stad Utrecht met de prachtige parken en gebouwen die een hele geschiedenis vertellen.

Woensdag en zondag vertrekt de boot tot en met oktober, na deze tijd kunt u wel een boot huren voor uw gezelschap, dit is al mogelijk vanaf 12 personen.

www.schuttevaer.com/boottocht/rhijnauwen voor meer informatie over deze prachtige boottocht vanuit Utrecht.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld